Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020

Nettikaluste

Kesä on täällä, ja on aika tuoda raikkautta ja iloa kotiisi kesän sisustustrendeillä. Jos etsit inspiraatiota luoda viihtyisä ja kesäinen ympäristö, olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa jaamme kanssasi parhaat kesän sisustusvinkit, jotka auttavat sinua luomaan upean sisustuksen kesäksi.

Totta puhuen, kesä on aika, jolloin haluamme tuoda raikkautta ja valoa koteihimme. Sisustus voi olla loistava tapa heijastaa kesän tunnelmaa ja tuoda luontoa sisätiloihin. Jos etsit inspiraatiota kesän sisustukseen, tässä on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua luomaan iloisen ja viihtyisän ympäristön.

Kirkkaat ja raikkaat värit

Kesä on aikaa leikkiä väreillä. Kokeile rohkeasti kirkkaita ja raikkaita värejä, kuten keltaista, oranssia, turkoosia tai vaaleanpunaista. Voit lisätä näitä värejä sisustukseen esimerkiksi koristetyynyjen, verhojen tai mattojen avulla. Ne tuovat energisyyttä ja iloa tilaan.



Luonnonmateriaalit

Hyödynnä luonnonmateriaaleja sisustuksessa, kuten puuta, rottinkia, pellavaa, bambua tai kiveä. Ne luovat luonnollista ja rentouttavaa tunnelmaa. Voit sisällyttää näitä materiaaleja esimerkiksi huonekaluihin, koriste-esineisiin tai jopa seinäpintoihin.



Kevyet ja ilmavat tekstiilit

Vaihda raskaat ja paksut tekstiilit kevyempiin ja ilmavampiin kesän ajaksi. Käytä ohuita verhoja, kevyitä peittoja ja tyynyjä, jotka luovat ilmavan ja raikkaan tunnelman. Voit myös harkita kesäisiä materiaaleja, kuten pellavaa tai puuvillaa, jotka tuntuvat viileiltä ja mukavilta kosketuksessa.



Ulkotilojen hyödyntäminen

Kesä tarjoaa mahdollisuuden nauttia myös ulkotiloista. Luo viihtyisä ulkoterassi tai parveke, jossa voit rentoutua ja viettää aikaa. Lisää ulkokalusteita, pehmusteita ja koristeita, jotka tekevät tilasta houkuttelevan ja kutsuvan.



Toivottavasti nämä kesän sisustusvinkit inspiroivat sinua luomaan raikkaan ja viihtyisän ympäristön kotiisi. Muista, että sisustus on tapa ilmaista omaa persoonallisuutta ja luoda tila, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi ja rentoutua. 

Olipa sisustustyylisi mikä tahansa, toivomme, että nämä vinkit auttavat sinua luomaan upean kesäisen sisustuksen. Nettikaluste.fi:n avulla voit tehdä hankintoja helposti ja luottavaisin mielin. Nauti kesästä ja uudesta sisustuksestasi!


Kesäisin sisustusterveisin,
Nettikaluste.fi



Ostoskorisi on tyhjä